2014. október 31. 14:26 - CreativePlus

A szabadedzésekkel a lélektani hadviselés is elkezdődött Barcelonában

A Seat Leon Eurocup első szabadedzését épp megkezdő versenyzők közül néhányat, köztük a Zengő Junior Team két pilótáját is feltartóztatták a box utca kijáratában, adminisztrációs hiányosságokra hivatkozva.

A dolog érdekessége, hogy a versenyirányítás és az adminisztrációs központ a box utca bejáratánál található, így a versenyzők egy rövid átmozgató kocogással kezdték az edzést. Mire a pilóták odaértek, addigra a csapat illetékese intézkedett, és láss csodát kiderült, hogy semmiféle hiányosság nincs, minden irat, adat és aláírás a helyén. Egy újabb sprint után már neki kezdhettek a tréningnek, amiből értékes perceket vesztettek, ráadásul nem épp a legnyugodtabb állapotban hajthattak a pályára. Tóth Norbert a tizenegyedik, Ficza Ferenc a tizenkettedik, míg a mezőny másik két magyar indulója a B3 versenyzője Wéber Gábor a tizenhatodik, Bús Edina pedig a huszonkettedik helyen zárták az első szabadedzést.

Folytatás: FP2 16:30

Eredmények élőben ITT

Forrás: Autós Gyorsasági     

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficza55.blog.hu/api/trackback/id/tr396851189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása