2014. november 11. 13:43 - CreativePlus

Michelisz Norbi harcban a negyedik helyért

A WTCC sorozata is a véghez ér most hétvégén Macauban. Michelisz Norbi számára a tét az év végi negyedik hely lehet az egyeduralkodó Citroen csapat mögött. Szurkoljunk neki!!!

Macauban fejeződik be a WTCC 2014-es idénye, és ahogy eddig is, most is szurkolnunk kell Michelisz Norbinak. A tét nagy. Két jó futammal az összetett negyedik helyen zárhatja az évet a Citroen csapat három versenyzője mögött. A bajnoki címet Lopez már megszerezte, a dobogós helyezésekért Loeb és Muller csatázik. A negyedik helyen jelenleg Monteiro áll 174 ponttal, őt követi az ötödik pozícióban Norbi 169 ponttal, és Tarquini 167 ponttal zárja a sort hatodikként az élbolyban.  

A jelenlegi mezőnyben három pilóta büszkélkedhet futamgyőzelemmel a szűk utcai pályán a WTCC történetében. Robert Huff 6, Yvan Muller 2, míg Norbi 1 alkalommal haladhatott át elsőként a célvonalon.

Kövessétek a Zengő Motorsport oldalát!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficza55.blog.hu/api/trackback/id/tr36887029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása