2014. október 25. 23:04 - CreativePlus

Jól sikerült a barcelonai teszt!

A záró futam előtt egy tesztelésre nyílott alkalmunk október 22.-én. Nagyon fontos volt számunkra, hiszen Barcelona-ban dől el a Seat Leon Eurocup 2014. évi bajnoki címe. Az év elején az autó átadásakor sikerült egy napot eltöltenem. De úgy érzem, szükség volt erre a kis „kirándulásra”.

Minden nagyon jól kezdődött. Már a nap elején sikerült az élmezőnybe kerülni. A délelőtt folyamán megtaláltuk a jó beállítást, amelynek köszönhetően végre komfortosan éreztem magam a Leonban. Bevallom, nagyon jó volt menni vele. A teljes élmezőny képviseltette magát, és ami a legnagyobb öröm a számunkra, hogy mindig előttünk tudtunk lenni. (Hol kicsit, hol nagyon) Mindenki igazából csak a beállítások megtalálására és finomítására használta ezt a napot, a fináléra készülve.

teszt.jpg

Fotó: Zengő Junior Team

Egy kicsit a pályáról…

Nagyon gyors és egyben technikás is, amely részeken egyetlen hibát sem szabad véteni. Egy rossz mozdulat és már ki is estél a ritmusból, ami komoly tizedekbe kerül. Vannak kanyarok, amiket nagyon nehéz tökéletesen venni, mind ezt a határon autózva. Tartogat izgalmakat a jövő hétre, ebben biztos vagyok.

Köszönöm a szurkolóimnak a biztató üzeneteket! A jövő hétvégén támadunk!  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficza55.blog.hu/api/trackback/id/tr616833119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása