2014. október 17. 13:11 - CreativePlus

Utolsó versenyhétvége a Seat hazájában

November első hétvégéjén kerül megrendezésre a Seat Leon Eurocup 2014 utolsó fordulója a márka hazájában, a spanyolországi Barcelonában. A tét nagy, hiszen a hazai színekben versenyző és jelenlegi éllovas Pol Rosell, a portugál Manuel Giao, a norvég Stia Paulsen, a francia Julien Briché és jó magam egyaránt esélyesek vagyunk a bajnoki trófea elhódítására.

Kétségtelen, hogy pályafutásom eddigi legnagyobb megmérettetéséhez érkeztem a Seat Leon Eurocup utolsó fordulójával. Hazai környezetben kell felvennem a harcot Pol Rosell-el a jelenlegi éllovassal, aki számára nem ismeretlen a Circuit de Barcelona-Catalunya. Rosell mellett azonban oda kell figyelni Giao-ra, valamint Paulsen-re, aki Briché-hez hasonlóan jól szerepelt a monzai versenyen. Mindketten egy-egy futamgyőzelmet szereztek.

A pontverseny éllovasai mellett oda kell figyelni majd a többi spanyol versenyzőre is, akik kétségtelenül befolyásolhatják majd a bajnoki cím sorsát. Pályaismeretük, agresszív stílusuk kiszámíthatatlan helyzeteket hozhat majd. De mind eddig is, harcban leszek az elsőségért!

A bajnokság állása az utolsó versenyhétvége előtt:

1.Pol Rosell                        (Spanyol #12)                  52

2.Ficza Ferenc                   (Magyar #55)                    51

3.Manuel Giao                    (Portugál #5)                    49

4.Stian Paulsen                  (Norvég #34)                    46

5.Julien Briché                   (Francia #2)                      45

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficza55.blog.hu/api/trackback/id/tr316802239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása